ABOUT

Wij adviseren, begeleiden, onderhandelen en bemiddelen…
Lut De Poorter heeft een sterk en gedreven advocatenkantoor in hartje Zemst uitgebouwd. DLP Lawyer is de betrouwbare rechterhand van grote bedrijven, kmo’s en particulieren die voor een juridische uitdaging staan op het gebied van arbeidsrecht en sociale zekerheidswetgeving. Met de juiste expertise kan DLP Lawyer zo veel meer voor cliënten betekenen dan puur een dossier op papier afhandelen of pleiten voor de rechtbank.

‘DLP Lawyer is realistisch ambitieus en durft te zeggen dat ze alle
in-house expertise heeft om dossiers te ondersteunen.’

Wij staan dicht bij onze cliënten…
Elke dag willen we het verschil maken met een eerlijke en directe aanpak. We hebben een bijzondere aandacht voor uw vraag en we werpen in vertrouwen een objectieve blik op uw dossier. DLP Lawyer denkt out-of-the-box en merkt proactief aandachtspunten op. We reiken concrete en praktische oplossingen aan in mensentaal, zonder de continuïteit van de arbeidsrelatie uit het oog te verliezen.

‘Waar we kunnen trekken we de kaart van bemiddelen. Procederen doen we enkel wanneer het noodzakelijk is.’

Wij werken vanuit onze vestiging in Zemst en daarnaast ondersteunen wij ook dossiers bij het advocatenkantoor VDELEGAL in Brussel www.vdelegal.be ...
DLP Lawyer investeert niet alleen in cliënten, maar ook in een uitgebreid netwerk en nieuwe kennis. Op systematische basis volgen we bijscholingen waardoor we up-to-date advies en de beste bijstand kunnen verlenen. Dit kan flexibel, want DLP Lawyer is vlot bereikbaar wanneer u het nodig heeft. 

‘We werken vanuit onze eigen vestiging in Zemst en daarnaast ondersteunen we ook dossiers bij het advocatenkantoor VDE LEGAL in Brussel.’

Heeft u een vraag voor DLP Lawyer?
Neem hier contact op. >>

Contact

Kapelstraat 15 1980 Zemst-Laar lut.depoorter@dlplawyer.be 0032 476 32 34 11


Privacy
Sitemap

Wilt u juridisch advies?

Neem hier contact op. >>

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x